joi, 30 august 2012

Animatii

Ma cam pasioneaza subiectul asta de ceva vreme. Ca sa stabilesc ceva de la inceput, n-o sa vorbesc despre Family Guy sau ceva din zona asta, ci despre animatii mai geeky..

Unsupervised
Doi pusti de 15 ani incearca sa-si traiasca adolescenta fara a fi supravegheati de parinti. Subiectul nu e cine stie, dar show-ul asta reuseste sa fie amuzant in moduri neasteptate. Primul sezon a avut 10 episoade, iar serialul revine in 2013 cu un nou sezon.

X-Men Evolution
Cand eram mic, eram innebunit dupa serialul asta. Acum ca sunt mare, am ramas in continuare innebunit. Desi pare a fi facut pentru copii, la sfarsitul fiecarui sezon am vrut sa vad mai mult. Povestea nu se indeparteaza prea mult de comic-books, in sensul in care pastreaza esenta fiecarui personaj si ne da cate putin din toate. Iar in ultimul sezon apare Apocalips. Which is awesome.

Wolverine And The X-men
Wolverine e unul dintre personajele mele preferate din toate timpurile. Asta e partea buna. Partea proasta e ca serialul isi propune prea mult. Il vedem pe Wolverine cuplat cu Mistique, sau luptandu-se cu Hulk, Xavier care e undeva in viitor si se lupta cu santinelele. Apreciez, insa, nota de mister adusa serialului si faptul ca e usor mai dark decat celelalte serii.

Justice League
Multi ar spune: Serios? Justice League?! Am vorbit deja de X-Men, deci nu e atat de dubios. O sa zic, totusi, ceva dubios.. E un serial inteligent. Doar pentru ca e o animatie cu super-eroi pentru copii, nu inseamna ca nu poate fi ceva interesant si demn de vazut. Daca nu ma credeti, uitati-va la finalul primului sezon unde exista referinte clare la Al Doilea Razboi Mondial. In plus, sunt toti super-eroii adunati intr-o singura echipa.. Is that cool or is that cool?

X-Men (1992)
Am crescut cu serialul asta. Desi are 20 de ani, inca imi place sa mai vad cate un episod din cand in cand. Dintre toate seriile cu super-eroi, asta e singurul care isi asuma riscuri (Cyclops si Jean se casatoresc) si care pastreaza aproape in totalitate povestea din comic-books..

Death Note
N-are nici o legatura cu celelalte animatii. Absolut niciuna. Dar, pentru cei care nu l-ati vazut, e un must-see!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu